Tak Selesa GILER Lah.......

Selsema a.k.a flu.......
nie lah die satu2 nyer sakit yg akan ruin aku nyer aktiviti.....
die gak la yg buat aku tak selesa jadiknyer......


arinie bgun je dari tido hidung aku dh tersumbat dh sbb selsema.....
seharian lak tu kene...mase aku tulis blog nie pon...
panadol soluble aku dh telan....ubat demam pon same......
but still doesn't have any effect........

sebab ape FLU nie leh watkan aku tak selesa:
1-bile selsema jek mesti effect mateku (mata aku jd merah cm antu...hohoho)
2-bile selsema jek aku mesti kene gune saputangan....
3-bile selsema jek mesti nak bersin2.....
memang SERIOUSLY tak SELESA GILER LAH.......

tp slalunyer bile selsema aku akan tido....
bile bangun dari tido jek ALHAMDULILLAH lega la cikit.....
tak sangka lak lectur aku pon setuju dgn cakap:

Ubat UTK SeleSeMa AdaLah TiDor....



so selamat mencube la yek kalo kene selsema......


4 comments:

dedey September 27, 2010 at 1:05 AM  

kesian.. lagi pun selesema mane ada specific ubat.. kalo jumpe dr paling x pown bg panadol... niwey yg tido tu amat setuju~

Malik Danishmend October 10, 2010 at 7:56 PM  

have you tried Viagra yet?

Nazar Ito October 11, 2010 at 9:30 PM  

malik...hahaha not yet.....

Malik Danishmend October 19, 2010 at 7:05 PM  

HAH!!!!, so you do have erectile dysfunction!!! i was right all along.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????