Lagenda Budak2 Zaman Aku..............

semalam mase aku tengah tenok tv waktu pagi dalam pukol 10 lebih.......
aku ternampak la satu iklan untuk coming soon punyer citer kat NTV7.....
n then mase tengok iklan tu aku terFLASH lak kenangan lame......
ala kenangan mase aku sekolah rendah n menengah.....
aku rase semua dak2 laki kot (maybe ade certain2 dak pompuan yg tgk)
mesti korang tertanye2 kan citer ape????haaa...misteri kan.....
sebenarnye cite tu adalah.....korang tgk la gmbar clue yg aku bg kat bawah nie.....



Haaaa...dh tau kan citer ape........nie la KATUN DRAGON BALL
aku ase galongan seangkatan ngan aku n dak2 y sewaktu dgnnye tau kot cite nie......
cite nie pon dh penah dijadikan movie (but seriously tak best movie tu).....

so aku nak citekan la nape aku klasifykan die sbgai LAGENDA...

1. Aku rase mmg satu kampong aku kot tgk n semua dak2 kat Mesia nie pon tgk gak......

2.  Mase citer nie bermula kol 9.30 pagi,sume dak2 yg mmg suke  akan ade kat depan TV mereka kat 
    umah sampaikan yg g koko pon duk tgk gak kat kantin sekolah...

3. Ade dak2 yg sanggup tak g koko ari sabtu semata2 nak tgk citer nie...

4. Aku ingat lagi waktu raye hari sabtu or hari ahad dimane orang akan g solat raye....pas jek solat raye mmg
    tak dgr khutbah la sbb nak kejarkan tgk citer nie punyer pasal....

5. Dak2 jadi marah bile tengah2 syok tgk cite nie....scene tgh lawan ke ngan scene yg best2 tetibe jek die
    siarkan iklan....mmg ase cm nak pecahkan jek tv tu......

Nie la alasan yg aku dpt pikir name die jd legend......
tp seriously katun nie la yg mmg aku igt sangat2.....


      Nie la watak kebanggaan aku mase dulu2.......

3 comments:

naszleeya March 4, 2011 at 11:56 PM  

suke3!!! goku comel. gohan ensem. bezita macho. trunk cute. haha

Nazar Ito March 6, 2011 at 5:23 PM  

hahaha.......best tol la cite nie.....

naszleeya March 30, 2011 at 9:42 PM  

maaaaaaaaaaakkk aih! ensem giler pejal!! wakakakakakakakaka.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????