Lawak tak hingat la......

Assalamualaikum.....
sowi la yek baru nak update blog setelah sekian lame tak diupdate.....
al-maklumlah cuti2 tak d tenet kat umah....

Sebenarnye aku nak kongsi cikit aktiviti aku minggu nie......
alaaa baru 1st week naek sem akhir lak tu...
nak la enjoy lebih awal2 nie sebelum dibebani masalah final year projek....
minggu nie aku ase penuh ngan ketawa n ceria kot.....
mane tak nyer aku n the gang enjoy g tgk wayang....
kiteowg g tgk citer HANTU KAK LIMAH BALIK UMAH.....
perghhh mmg terbaek dari ladang la citer nie......
lawak giler sampai sepanjang citer tu asyik ketawa jek....(tak d cover2 dh ketawa tu)
sampai skang kot asik ingat jek citer tu.....
kawan2 aku la yg suke ulang balik perkataan2 yg agak lawak la dlm citer tu dgn gaye2 skali......
nie die aku listkan:

1. "ce-cite...ce-cite" ...(bg yg penah tgk paham la maksud ayat nie)

2. "kergh...kergh..."(waktu bomoh halau antu n then penduduk kg ikot skali....)

3. "pelawok...pelawok"(wktu bomoh panggil antu tp silap panggil antu)

4. "kite bakor umah kak limah...kite bakor...bakor"(dialog si lembut tu)

nie la ayat2 yg aku ingat sebab kawan2 aku nie apply kat dlm klas.....kat depan lecturer skali dieowg gune....
time tu mmg aku tahan je la nak ketawa sbb terbayang cite tu.....
kalo sape2 yg lom g tgk tu baek g la....rugi tau tak tgk cite yg terbaek la penah aku tgk.....



aku bagi citer nie 10 bintang....up sikit dari lima bintang....

ok la aku nak out dulu......

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????