Perggghh payah betol....5 jam tp untuk 40 saat jek.......

Hari nie aku dapat sikit pengalaman.....aku ase best gak la sampai kepale aku nie pening.....
segala dugaan dan cabaran die memang menguji aku....
Sebanarnye aku tadi setengah hari kat tempat set pengambaran...
bukan set yang gah gitu....tp just set budak yg amik cos Masscom (Mass communication).....
aku nie just teman kawan aku hasan yg kene jadi pelakon aka gangster la.....

sampai je set dalam pukol 2.15 ptg......
bukan datang terus berlakon....dtg kene tunggu set nak siap la...
roll n landasan keteapi(aku tak tau ape name die) yg untuk letak roller kamera la....
tunggu nak mekap watak utama la....nak amik prop la...adjust camera la....
bnyk lagi la kalo aku nak list.....tp aku tetap tgu sebab nak tengok hasil dieorang....
hahaha....aku ase mule jek scene kawan aku dalam kol 3 lebih kot...
lame dowh tgu kat tempat set yg ala2 kat padang pasir.....panas terik lak tu.....
aku dpt la berlindung sipi2 jek payung tu....

Payung besar yg tak bape dapat melindung cahaye UV yg terik.......

Rupe2nyer payah gak la nak wat rakaman nie......rakaman untuk iklan nie yang 40 saat jek pon amik mase yang lame aku rase dalam 5 jam gak la sebab aku abes td dlm kol 6 lebih....aku rase idea dieorang simple jek nak wat iklan pasal jeans yg kuat aka power la....sampai pisau pon leh bengkok....tp yg aku respect ngan dieowg nie sebab idea yg simple tu dieowg menambah dengan KETELITIAN yg amat detail.....sampai props, effect n gaye rambut n baju pelakon pon dieowg amik kire.......

Aku pon penah gak wat rakaman untuk subjek bahase german aku......tp tak d la teliti giler....
contoh la kan mase aku wat rakaman aku tengah stady padahal engah tgk skrip.....ade lak mase german 3 aku mule2 scene pakai jam tangan n then tetibe last2 scene aku kene tanye orang dh pukol bape.....hahaha...waktu tu mmg dah habis edit dh tak leh nak u-turn balik....hahahaha....mmg lawak la mase tu....tu pon kiteorang shooting sejam n hasil dpt dlm 15 minit.....tp compare ngan citer yang dak Masscom nie wat sampai 5 jam tp utk 40 saat jek....haissshhhh payah betol dieowg nyer keje.....kalo aku masok bertanding mesti menang la sebab wat dlm mase yg singkat jek............hahahahaha...dh la malas aku nak cite panjang2...korang tengok je la gambar ni eh....


                                  
Nie la props pisau yg dieowg gune....skali aku karate patah 100 kot....


                              Nie lak pelakon2 yan jadi ganster....yang baju biru tu kawan aku....




                 Nie lak die nyer director..producer...cameramen tgh pasang landasan kamera


                               Camera DSLR jek dieowg gune...tp yg HD nyer tau........

ok la nie kot cite aku untuk entry kali nie........

4 comments:

Malik Danishmend February 14, 2011 at 8:53 PM  

haram tul ko...kau subahat buat video porn gay!!! gangbang lak tu... video porn gay apa yang 40 saat je..hahahahahha...insaf la naza

Nazar Ito February 14, 2011 at 11:39 PM  

hahaha....banyak la ko nyer video porn.....tp serious shit lame giler.....aku ase saufi kite leh menang kot video german kite dulu......hahaha

Malik Danishmend February 15, 2011 at 1:01 PM  

hahahaha....our german video tu was a disaster! i told you we should have done the Jail Break punya scene instead..hahaha, boleh guna ayat kesat sikit. tempat kaau pi buat video gay porn tu cam kat area puncak alam je

Nazar Ito February 15, 2011 at 1:28 PM  

hahaha....tu kat puncak perdana.....abes nak wat kat mane la dalam jail tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????