meronggeng pas exam.....

Assalamualaikum.....
entry kali nie aku nak cite pasal aktiviti meronggeng aku n the gang pas exam semalam......
kol 9 lebih jek kiteowg dh gerak g pusat karok(k-box ok bkn J-box)...huhuhu
tempah satu bilik n amik 30 lagu nak nyanyi.....
pergh mmg ilang la sore mase mlm smlm.....
baek hasan,kamarul,aku pijal wan apiz.....
sume layan karok......

dari lagu jiwang....tak jiwang...rock kapak.....patriotik n balik kampung pon d....
habis jek karok tu dlm kol 12.20 pagi....
kiteowg g makan lak kat restoran barra.....layan nasi goreng ayam barra...
makanan tu sedap sgt maklumla sbb orang blanje....
thankz la kat apiz sbb blanje yek.....

pas abes makan jek dlm kol 1 lebih....hafiz ajak lak g jalan2 pusing KL.....
oku tak kisah join jek sbb smlm hari last aku ngan die lepak...
die kan dh abes degree....aku lak d lagi satu sem....
mase g KL sume ade except kamarul jek yg tak d....

waktu dlm perjalanan tetibe hasan bg idea nak naek genting....
perrrggghh aku pon bantah la sbb dh malam kan.....
agpon bknnyer d pape kat genting tu mlm2....
tp disebabkan sokongan majority...aku except je la....
jalan nak g genting mmg mencabar GILERRR la....
tp aku respect kat hasan sbb dapat naek kat puncak die tu ngan jayanyer....

kat genting tu hasan bawak la jln2 tgk tmpat2 permainan...
aku baru 1st time kot smpai....tak la teruje sgt....
tp yg aku tak tahan bile turun jek dari kete perghhh angin sejuk die mmg menusuk smpai ke tulang la...
aku dh la pakai baju biase jek....mule2 mmg GIGIL gak la.....
tp dh lame2 rase dpt adapt....ok la....

dh puas tgk2 dlm kol 4 lbh kiteowg grak balik shah alam...
sbb waktu tu mmg waktu tido aku yg mmg berharge....so mate aku mmg tak leh tahan nak tutup...
dlm perjalanan balik aku tido jek...
ntah ape yg dak2 nie kutuk2 aku pon aku tak sedar....lantak la yg penting aku dpt tido...
smpai umah aku tido n bgn subuh n sampai skang nie(mase tgh tulis entry nie) aku tak tido ag....
ntah la mungkin excited kot ptg nie nak balik JB......tak sabar nak balik dh.....
JB here I comeeee.......

p/s:utk gambar2 nanti akan diupdate kemudian.......

1 comments:

~Fara Khalid~ November 18, 2010 at 11:18 AM  

uit..ronggeng x ajak! hohoho

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????