kasi pening je.......

haiissshhh....
banyak na keje nak kene wat mgu nie....
nak kene kutip essemen pjilosophy..nak study...
ok2....ape yg aku nak cite nie mmg ape yg slame nie kiteowg(dak2 laki klas aku) dh bnyk hadapi...
masalah kiteowg adalah nak handle dak2 pompuan klas......
mmg DIEOWG NIE KDG2 SUKE KASI PENING KITEOWG JEK.....


1st I don't know whether they all blur or not focus....
contoh la kan kdg2 bile takd test sibok la dieowg nie tanye ade test ke tak esok....
padahal kiteowg dak2 laki tak tau ape2 pon pasal test n seingat kiteowg test bknnye esok....
tak ke pelik pdahal duk dpn lecturer but tak dgr...haiiiissshhhh


2nd lak kdg2 bile suh anta keje nak aje bertangguh n anta pon nak bertangguh....
dieowg pikir tak yg class rep nak kene anta.....
susah payah die dtg nak kutip sowg2...kdg2 lmbat anta nak kene tunggu dieowg lg.....
penah ke terpikir kesian kat Class rep or owg yg nak kene anta.....
pening2...


3rd lak dieowg nie suke blllluuurrrr dlm klas.....
cm tak tau pe2 a senang citer....sbb sometime bile kene soal diam jek.....
respon tak d....
kdg2 kene gak sindir dgn lecturer.....dua lecturer aku igt penah menyindir...
1st Dr Rai n2nd Mr Robin....
kdg2 mmg kene sindir tepat kat muke dieowg pon tp masih dieowg tak dpt tangkap...
haiiiiissshhh apela nasib...


lastly dieowg nie kdg2 suke memerintah.......
kalo Class rep pijal nak anta ari nie dieowg suh anta sok la....
mintak tangguh la...ape lah.....
kalo pijal tu luahkan kat dieowg betapa serabot die jd class rep aku ase baru dieowg consider cikit kot....


To pijal=i feel sory 4 u...aku leh tlg la kurangkan cikit keje ko jd class rep yg sonang2 jek....


p/s:this story is meant for few girl in my class.....tidak ade kene ngena ngan dak2 selain klas aku....
and aku nak mintak maap kalo d tersilap or kalo d terase....aku tak mention name sape2.....

2 comments:

Malik Danishmend October 23, 2010 at 12:40 PM  

tok sah bagi muka kat depa tu..duk jadi baik sangat tu kena cam tu. bagi ja ultimatum kat depa, siapa lambat kena pi hantar sendiri.. or atleast spank their asses or something, hahaha

Nazar Ito October 23, 2010 at 1:19 PM  

hahaha.....siot ko nyer idea tu saufi.....tp mmg geram gak la...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Laguku Lagumu Jua

Handsome guy

Pengikut Setia

Powered by Blogger.

Nak Cakap Ape2 tak????